TOT ESTÀ PER FER I TOT ES POSSIBLE. MILDENOU, LA TVV PÚBLICA DELS VALENCIANS, LA PRÒXIMA, LA REAL, LA SOCIAL

No podia faltar al blog una ressenya a MILDENOU, la televisió alternativa creada per treballadors i treballadores afectats per l’ERO d’ RTVV. Jo soc una més. 
Per als que no esteu informats vos assegurem  que l’ERO a RTVV no ha sigut més que una depuració ideològica que ha prestés “netejar” la Radio i la Televisió valencianes de treballadors incòmodes amb el poder.
Però com els periodistes , els autèntics, som difícils de callar un grup de companyes i companys han posat en marxa una eina de comunicació que permet estar informats del que realment ha passat i està passant a RTVV, de qui han sigut els culpables, de com han espoliat el capital econòmic i humà de la empresa de comunicació pública més important que hem tingut mai els valencians.
Tal i com ells i elles diuen «La salut del nostre poble passa per la recuperació de la nostra RTVV».
I mentre continua la lluita aquest professionals ( ells millors que mai he conegut en la meu trajectòria com a periodista) estan al carrer, allà on es produeix la noticia contant la realitat d’un poble estafat i enganyat per  polítics corruptes e incompetents.
Doncs be, entre les segues informacions han volgut incloure el nostre 2on SOPAR SOLIDARI, perquè la cooperació internacional dels valencians no esta morta a pesar de la crisi i les corrupteles 
MILDENOU a considerat important contar que més 400 veïns  de tot un poble, Alboraia, se senten a sopar al carrer per ajudar a un poble de Burkina – Faso, Àfrica,  on hi ha llum , ni aigua potable. On l’ongd MENTS DEL MÓN ha dut llum solar i ajudat a construir una escola.
Compartim criteris : la informació i l’escola les ferramentes mes potents per trencar les enganyifes, les manipulacions, les imposicions y les mentires dels politics.
Gracies MILDEU per fer-vos ressò de les nostres activitats. 
Vos convidem a vore el vídeo. Fet per Rebeca Valor i Toni  Rubert
 
Si te interesa África, sus gentes, su cultura, la manera de expresar sus emociones, sus colores y los sentimientos que desprende quizá te guste este BLOG

estherroig

Periodista, interesada en temas sociales Fundadora y presidenta de la ONGD MENUTS DEL MÓN, www. http://www.menutsdelmon.org/. Gerente del Centre Intercultural , www.http://centreintercultural.menutsdelmon.org/